Now Reading:
Još koji sat do uzbudljive automobilističke utrke u Prelogu „Fletni i Stekli“ – uoči utrke, posađene sadnice “za bolji svijet”
Full Article 2 minutes read

Još koji sat do uzbudljive automobilističke utrke u Prelogu „Fletni i Stekli“ – uoči utrke, posađene sadnice “za bolji svijet”

Dok užurbano teku pripreme za 3. nagradu Grada Preloga u autoslalomu „Fletni i Stekli“, u Prelogu se u petak hvalevrijednom akcijom sadnje mladih sadnica obilježila dobra suradnja organizatora i pokrovitelja manifestacije koja će u subotu, 13. svibnja, privući 71 natjecateljski tim iz cijele Europe.

Globalna Toyotina inicijativa „Beyond Zero – Zamislite bolji svijet“ predstavlja Toyotinu odluku da doprinese stvaranju održivog svijeta – dalje od nulte emisije.

Ovoj inicijativi se priključio i ovlašteni Toyota partner – Futura Auto koji je u sklopu međunarodne autoslalom utrke 3. nagrada grada Preloga „FLETNI I STEKLI 2023.“ koja se održava ovu subotu 13. svibnja u Prelogu, zajedno s organizatorima utrke AKK DS RACING Prelog i TYC-Toyota Yaris Challenge te Gradom Prelogom i Turističkom zajednicom Grada Preloga osigurao i zasadio tri sadnice (za svaku godinu organizacije manifestacije po jednu) u Glavnoj ulici u Prelogu, a koje će uljepšavati centar grada te direktno utjecati na smanjenje CO2 u zraku.

Sadnice su zajedno zasadili ispred Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek, ispred Toyotinog partnera, Futura Auto, direktor Davor Petrišić, ispred organizatora natjecanja AKK DS RACING Prelog/TYC tajnik Aleksandar Egić te ispred Turističke zajednice Grada Preloga direktorica Petra Bobić. Ova akcija provodit će se tradicionalno svake godine te će se za svaku utrku FLETNI I STEKLI prigodno posaditi po jedna sadnica za ljepši, zeleniji i čišći Prelog.

sjever.hr/prelog.hr
13.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.