Now Reading:
Još koji sat do uzbudljive automobilističke utrke u Prelogu „Fletni i Stekli“ – uoči utrke, posađene sadnice “za bolji svijet”
Full Article 2 minutes read

Još koji sat do uzbudljive automobilističke utrke u Prelogu „Fletni i Stekli“ – uoči utrke, posađene sadnice “za bolji svijet”

Dok užurbano teku pripreme za 3. nagradu Grada Preloga u autoslalomu „Fletni i Stekli“, u Prelogu se u petak hvalevrijednom akcijom sadnje mladih sadnica obilježila dobra suradnja organizatora i pokrovitelja manifestacije koja će u subotu, 13. svibnja, privući 71 natjecateljski tim iz cijele Europe.

Globalna Toyotina inicijativa „Beyond Zero – Zamislite bolji svijet“ predstavlja Toyotinu odluku da doprinese stvaranju održivog svijeta – dalje od nulte emisije.

Ovoj inicijativi se priključio i ovlašteni Toyota partner – Futura Auto koji je u sklopu međunarodne autoslalom utrke 3. nagrada grada Preloga „FLETNI I STEKLI 2023.“ koja se održava ovu subotu 13. svibnja u Prelogu, zajedno s organizatorima utrke AKK DS RACING Prelog i TYC-Toyota Yaris Challenge te Gradom Prelogom i Turističkom zajednicom Grada Preloga osigurao i zasadio tri sadnice (za svaku godinu organizacije manifestacije po jednu) u Glavnoj ulici u Prelogu, a koje će uljepšavati centar grada te direktno utjecati na smanjenje CO2 u zraku.

Sadnice su zajedno zasadili ispred Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek, ispred Toyotinog partnera, Futura Auto, direktor Davor Petrišić, ispred organizatora natjecanja AKK DS RACING Prelog/TYC tajnik Aleksandar Egić te ispred Turističke zajednice Grada Preloga direktorica Petra Bobić. Ova akcija provodit će se tradicionalno svake godine te će se za svaku utrku FLETNI I STEKLI prigodno posaditi po jedna sadnica za ljepši, zeleniji i čišći Prelog.

sjever.hr/prelog.hr
13.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.