Now Reading:
ŠOKANTNA SNIMKA Vozač autobusa vozio putnike pod utjecajem droga?? Neartikulirano mahao, tresao se, lupao…
Full Article 2 minutes read

ŠOKANTNA SNIMKA Vozač autobusa vozio putnike pod utjecajem droga?? Neartikulirano mahao, tresao se, lupao…

U redakciju 24sata stigla je snimka koja prikazuje vozača autobusa koji se u najmanju ruku ponašao čudno zbog čega se sumnja da je bio pod utjecajem droga, a navodno je riječ o hrvatskom autoprijevozniku.

Video je snimila turistička vodičica korejske grupe turista koja je putovala iz Budimpešte u Beč, a kako tvrdi čitatelj koji je u redakciju 24sata poslao ovu šokantnu snimku, ovo što je vozač radio je za zatvor.

Vozač se tijekom vožnje ponašao čudno, neobično je gestikulirao rukama i nogama, na momente se tresao i lupao, a već u startu je kasnio oko sat, sat i pol vremena. Čitatelj je prepričao kako je vodičica snimila video pa ga proslijedila svojoj agenciji, a kako kaže, nije zvala policiju jer nije znala kako bi vozač reagirao, već se samo nadala da će do hotela doći živi.

Inače, prema riječima čitatelja, od Budimpešte do Beča putovali su oko 7 sati. Riječ je inače o putu koji bi trebao trajati oko 3 sata.

Kaže da je vidno nadrogirani vozač stajao nekoliko puta tijekom vožnje.

-Vozio je 30 kilometara na sat, pa onda u drugom momentu 100 na sat. Imao je svakakve ispade. Nisu zvali policiju. Jučer se već policija interesirala u firmi, čak i korejsko veleposlanstvo. Bit će veselo – opisuje čitatelj.

Navodno se radi o vozaču jedne prijevozničke tvrtke iz Dugog Sela, a u tvrtki za 24sata kažu kako nemaju komentara.

Video pogledajte ovdje.

Foto: screenshot 24sata.hr
www.sjever.hr / 24sata.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.