Now Reading:
Župan Krapinsko-zagorske županije Kolar vodio 6. sjednicu Partnerskog vijeća
Full Article 2 minutes read

Župan Krapinsko-zagorske županije Kolar vodio 6. sjednicu Partnerskog vijeća

U Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapini održana je 6. sjednica Partnerskog vijeća za područje Krapinsko-zagorske županije.

Sjednicu je vodio predsjednik Partnerskog vijeća župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar te je održana prema sljedećem Dnevnom redu: Usvajanje zapisnika s 5. sjednice, 2. Izvješće o provedbi Plana razvoja Krapinsko-zagorske županije 2021.-2027. za 2022. godinu, 3. Izmjene i dopune Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske, 4. Pregled novosti u strateškom planiranju u Krapinsko-zagorskoj županiji, 5. Razno.

U sklopu 2. točke dnevnog reda Ivan Sviben iz Zagorske razvojne agencije predstavio je izrađeno izvješće o provedbi Plana razvoja 2021.-2027. za 2022. godinu.

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator za područje Krapinsko-zagorske županije, odgovorna je za praćenje i izvještavanje o provedbi Plana razvoja. Praćenje provedbe Plana razvoja proces je prikupljanja, analize i usporedbe pokazatelja kojima se sustavno prati napredak realizacije jedanaest definiranih posebnih ciljeva i uspješnost provedbe definiranih mjera.

U sklopu točke 3. članicama i članovima Partnerskog vijeća prezentirane su izmjene i dopune Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske s naglaskom na izmjene koje se odnose na regionalnu i lokalnu razinu, a u sklopu točke 4. prezentirane su glavne novosti u strateškom planiranju u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Foto: kzz.hr
sjever.hr/kzz.hr
02.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.