Now Reading:
FOTO: Velika proslava Prvog maja u Koprivnici već je započela – evo što vas sve još očekuje
Full Article 2 minutes read

FOTO: Velika proslava Prvog maja u Koprivnici već je započela – evo što vas sve još očekuje

U subotu je započelo veliko obilježavanje Međunarodnog praznika rada u Koprivnici, a ujedno su i službeno otvoreni Zrinski trg i Trg bana Josipa Jelačića.

Trg bana Josipa Jelačića zasjao je ispunjen cvijećem i cvjetnim aranžmanima, a sve u sklopu ovogodišnjeg Sajma cvijeća i koprive. U središnjem gradskom parku volonterke Društva naša djeca Koprivnica za sve mališane pripremile su tradicionalne dječje igre, dok su pozornicu zauzeli Podravkini kuhari te koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Naime, oni su sudjelovali u kulinarskom showu Podravke – Hrana koja brine o vama, a sve kako bi još jednom upozorili na važnost konzumiranja zdrave hrane. Nakon kulinarskog showa pripremljenu hranu mogli su kušati i građani. Osim kroz hranu, građani su o svom zdravlju imali priliku brinuti i zahvaljujući Belupu čiji su stručnjaci održali nutricionističko savjetovalište.

U večernjim satima građani će imati moći uživati u glazbenim nastupima koprivničkih glazbenika i to Vojkana Jocića koji će nastupiti uz glazbenicu Brunu Matić, zatim Miroslava i Gordane Evačić te Ognja i Folklornog ansambla Koprivnica.

Brojna događanja očekuju vas i tijekom nedjelje i ponedjeljka i to Sajam cvijeća i koprive koji će se oba dana od 9 do 20 sati održati na Trgu bana Josipa Jelačića. U nedjelju u 10 sati bit će obilježen Svjetski dan plesa na Zrinskom trgu, dok je u večernjim satima na redu tamburaška večer. U 19 sati nastupaju Cure Iz Centra, a u 20.30 Tamburaši za dušu.

Program na sam Prvi maj započinje u 7 sati budnicom ulicama Koprivnice, a uz sajam cvijeća i koprive koji se održava tijekom cijelog dana, od 9 do 12 sati na Zrinskom trgu bit će održana registracija bicikala u suradnji s Policijskom postajom Koprivnica. U 10 sati na Zrinskom trgu na redu je predstavljanje Old timer kluba Biciklin, a u isto vrijeme održat će se radionica na engleskom s Helen Doron školom, dok će se od 12 sati u gradskom parku dijeliti prvosvibanjski grah.

Proslava Prvog maja završava u večernjim satima i to koncertom popularnog Petra Graše. On je na redu u 20.30 sati na Zrinskom trgu.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
29.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.