Now Reading:
FOTO: Velika proslava Prvog maja u Koprivnici već je započela – evo što vas sve još očekuje
Full Article 2 minutes read

FOTO: Velika proslava Prvog maja u Koprivnici već je započela – evo što vas sve još očekuje

U subotu je započelo veliko obilježavanje Međunarodnog praznika rada u Koprivnici, a ujedno su i službeno otvoreni Zrinski trg i Trg bana Josipa Jelačića.

Trg bana Josipa Jelačića zasjao je ispunjen cvijećem i cvjetnim aranžmanima, a sve u sklopu ovogodišnjeg Sajma cvijeća i koprive. U središnjem gradskom parku volonterke Društva naša djeca Koprivnica za sve mališane pripremile su tradicionalne dječje igre, dok su pozornicu zauzeli Podravkini kuhari te koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Naime, oni su sudjelovali u kulinarskom showu Podravke – Hrana koja brine o vama, a sve kako bi još jednom upozorili na važnost konzumiranja zdrave hrane. Nakon kulinarskog showa pripremljenu hranu mogli su kušati i građani. Osim kroz hranu, građani su o svom zdravlju imali priliku brinuti i zahvaljujući Belupu čiji su stručnjaci održali nutricionističko savjetovalište.

U večernjim satima građani će imati moći uživati u glazbenim nastupima koprivničkih glazbenika i to Vojkana Jocića koji će nastupiti uz glazbenicu Brunu Matić, zatim Miroslava i Gordane Evačić te Ognja i Folklornog ansambla Koprivnica.

Brojna događanja očekuju vas i tijekom nedjelje i ponedjeljka i to Sajam cvijeća i koprive koji će se oba dana od 9 do 20 sati održati na Trgu bana Josipa Jelačića. U nedjelju u 10 sati bit će obilježen Svjetski dan plesa na Zrinskom trgu, dok je u večernjim satima na redu tamburaška večer. U 19 sati nastupaju Cure Iz Centra, a u 20.30 Tamburaši za dušu.

Program na sam Prvi maj započinje u 7 sati budnicom ulicama Koprivnice, a uz sajam cvijeća i koprive koji se održava tijekom cijelog dana, od 9 do 12 sati na Zrinskom trgu bit će održana registracija bicikala u suradnji s Policijskom postajom Koprivnica. U 10 sati na Zrinskom trgu na redu je predstavljanje Old timer kluba Biciklin, a u isto vrijeme održat će se radionica na engleskom s Helen Doron školom, dok će se od 12 sati u gradskom parku dijeliti prvosvibanjski grah.

Proslava Prvog maja završava u večernjim satima i to koncertom popularnog Petra Graše. On je na redu u 20.30 sati na Zrinskom trgu.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
29.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.