Now Reading:
Radno je na čitavom zlatarskom području – počelo asfaltiranje 70 posto cesta, radovi na ostalim dionicama kreću idući tjedan
Full Article 2 minutes read

Radno je na čitavom zlatarskom području – počelo asfaltiranje 70 posto cesta, radovi na ostalim dionicama kreću idući tjedan

Kao što je i najavljeno, Grad Zlatar jedno je veliko gradilište. Naime, na natječaju Fonda solidarnosti Europske unije ostvario je bespovratna sredstva, pa su radovi na sanaciji i asfaltiranju cesta počeli nakon provedenog postupka javne nabave.

U tijeku je asfaltiranje glavne ceste Belec – Belečko Završje, a kako je na svom Facebook profilu objasnila gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek počeli su radovi na 70 posto cesta, dok radovi na ostalim dionicama počinju idući tjedan.

-Hvala svima vama na strpljenju i razumijevanju za naš ljepši Zlatar – poručila je gradonačelnica.

Podsjetimo, u Zlataru će se sanirati ulice Vladimira Nazora, S.S. Kranjčevića, E. Kumičića, Dr. Jurja Žerjavića, Ljudevita Gaja, A.G. Matoša, I.G. Kovačića, Kralja Petra Krešimira IV., Vinogradska, Borkovečki put, Petra Fondrocija i Vrhovčak.

U naselju Cetinovec u sanaciju također ide jedna dionica, u Martinščini pak njih nekoliko – Klarići, dionica kraj groblja za Bolfeke, Gučini, Stažniki te odvojak za Krč, dok će se u naselju Belec sanirati ulica za Delije kod groblja, ulica iza igrališta te ulica prema Topolskima.

Također, radovi na sanaciji prometnica realizirat će se u Donjoj Selnici i to na dionicama od Završja Belečkog prema Donjoj Selnici do granice Budinščina, prema Jankoviću te cesta prema vodovodu. U Gornjoj Selnici sanirat će se odvojak Omenjak, a u Petruševcu i Vižanovcu cesta za Robine, za Kukce, Pikutići te kod škole u Petruševcu.

www.sjever.hr / FB Jasenka Auguštan-Pentek
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.