Now Reading:
Radno je na čitavom zlatarskom području – počelo asfaltiranje 70 posto cesta, radovi na ostalim dionicama kreću idući tjedan
Full Article 2 minutes read

Radno je na čitavom zlatarskom području – počelo asfaltiranje 70 posto cesta, radovi na ostalim dionicama kreću idući tjedan

Kao što je i najavljeno, Grad Zlatar jedno je veliko gradilište. Naime, na natječaju Fonda solidarnosti Europske unije ostvario je bespovratna sredstva, pa su radovi na sanaciji i asfaltiranju cesta počeli nakon provedenog postupka javne nabave.

U tijeku je asfaltiranje glavne ceste Belec – Belečko Završje, a kako je na svom Facebook profilu objasnila gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek počeli su radovi na 70 posto cesta, dok radovi na ostalim dionicama počinju idući tjedan.

-Hvala svima vama na strpljenju i razumijevanju za naš ljepši Zlatar – poručila je gradonačelnica.

Podsjetimo, u Zlataru će se sanirati ulice Vladimira Nazora, S.S. Kranjčevića, E. Kumičića, Dr. Jurja Žerjavića, Ljudevita Gaja, A.G. Matoša, I.G. Kovačića, Kralja Petra Krešimira IV., Vinogradska, Borkovečki put, Petra Fondrocija i Vrhovčak.

U naselju Cetinovec u sanaciju također ide jedna dionica, u Martinščini pak njih nekoliko – Klarići, dionica kraj groblja za Bolfeke, Gučini, Stažniki te odvojak za Krč, dok će se u naselju Belec sanirati ulica za Delije kod groblja, ulica iza igrališta te ulica prema Topolskima.

Također, radovi na sanaciji prometnica realizirat će se u Donjoj Selnici i to na dionicama od Završja Belečkog prema Donjoj Selnici do granice Budinščina, prema Jankoviću te cesta prema vodovodu. U Gornjoj Selnici sanirat će se odvojak Omenjak, a u Petruševcu i Vižanovcu cesta za Robine, za Kukce, Pikutići te kod škole u Petruševcu.

www.sjever.hr / FB Jasenka Auguštan-Pentek
27.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.