Now Reading:
Nastavlja se bogat program obilježavanja Dana Međimurske županije – evo što vas očekuje u petak
Full Article 50 second read

Nastavlja se bogat program obilježavanja Dana Međimurske županije – evo što vas očekuje u petak

Međimurska županija i ove godine bogatim programom obilježava svoje dane, odnosno 30. obljetnicu svog osnutka, a za petak su najavljena četiri zanimljiva događanja.

U 10 sati u hotelu Castellum Čakovec održat će se konferencija na temu „Međimurje – zelena destinacija“ koja će istaknuti postignuća Međimurske županije i njezine Turističke zajednice u području održivog turizma i visokovrijednih turističkih sadržaja u okviru zelene agende.

U  Prelogu će se u 17 sati upriličiti svečano otvorenje 22. Sajma cvijeća koji traje do nedjelje, 23. travnja, a sat kasnije u Centru za kulturu Čakovec otvorit će se izložba o 20 godina postrojbe Zrinska garda Čakovec.

U multimedijskoj dvorani Riznice Međimurja u Starom gradu Zrinskih gostuje vrlo zanimljiva izložba iz Primorsko-goranske županije. Od 19 sati otvara se postav „Upoznajmo Frankopane“ koji predstavljaju Primorsko-goranska županija, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, Muzej Međimurja Čakovec te Međimurska županija kao partner.

a.kučić/sjever.hr
21.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.