Now Reading:
Jimmy Stanić ni u 90-ima ne miruje: Sa suprugom ušao u Domovinski pokret
Full Article 2 minutes read

Jimmy Stanić ni u 90-ima ne miruje: Sa suprugom ušao u Domovinski pokret

Kako piše 24sata glazbenik Jimmy Stanić ušao je u Domovinski pokret. Stjepan Jimmy Stanić te njegova supruga Barbara Stanić, potpisali su pristupnicu u Domovinski pokret, uz nazočnost predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave, predsjednika Domovinskog pokreta Grada Zagreba Igora Peternela, tajnika DP-a Zagreb Vlade Marića, sina prvog hrvatskog predsjednika Stjepana Tuđmana te hrvatskog slikara, putopisca, grafičara i hrvača Antuna Mateša.

-Sretni smo što ste nas pozvali da pristupimo Domovinskom pokretu, da na neki način pomognemo. Trudit ćemo se da budemo zajedno, da održavamo našu Hrvatsku, jer dosta nam je svega ovoga oko nas. Stoga smo odlučili ući u DP, i na tome zahvaljujemo našem prijatelju Matešu, koji nas je preporučio, te Stjepanu Tuđmanu. Hvala vam svima! – izjavio je Jimmy Stanić, prenosi 24sata.


Peternel je u ime Domovinskog pokreta Zagreb poručio kako su zadovoljni te im je iznimna čast što im se pridružio bračni par Stanić

Penava je kazao kako mu je iznimna čast i zadovoljstvo što je imao priliku upoznati legende hrvatske glazbene scene. Također je istaknuo kako su oni veoma skromni i ponizni te je to ono što ih čini velikima.

Foto: Domovinski pokret
www.sjever.hr/www.24sata.hr
20.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.