Now Reading:
U 33. kolu HNL-a Varaždin ide na noge Hajduku, Šafarić obećaje dobru utakmicu i hrabru borbu
Full Article 2 minutes read

U 33. kolu HNL-a Varaždin ide na noge Hajduku, Šafarić obećaje dobru utakmicu i hrabru borbu

Pred NK Varaždinom još je jedno gostovanje, još jedno kod splitskog Hajduka, ali iako ih vjerojatno očekuje paklena atmosfera jer se publika vraća na Poljud, Varaždinci su puni optimizma, unatoč tome što idu na noge momčadi koja im ove sezone „ne leži” u rezultatskom smislu.

Riječ je o utakmici 33. kola SuperSport HNL-a, a o tome kakva je situacija s igračkim kadrom te što očekuje od susreta, na konferenciji za novinare govorio je trener i sportski direktor Nikola Šafarić.

-Nekić je kartoniran, a Vukušić je van stroja. Ostali su svi zdravi i konkuriraju za sastav. Očekuje nas teška utakmica, ali na krilima utakmice s Dinamom u kojoj smo ostavili dobar dojam, želimo se nadograditi, ponavljati dobre prezentacije, želimo rasti kao ekipa i odraditi dobru utakmicu u Splitu – rekao je Šafarić.

Utakmica se igra za golove, dodao je i naglasio da se treba odraditi punih 90 minuta.

-Treba igrati koncentrirano i spremno za defenzivne i ofenzivne zadatke i jedino tako možemo u Splitu napraviti dobar rezultat. Idemo maksimalno kvalitetno odraditi ovu utakmicu, dobro se pripremiti i uživati u dobrom nogometu. Očekujem lepršav Hajduk koji će igrati na krilima pobjede nad Rudešom. Puno su sada opušteniji, nema pritiska, sigurni su na trećoj poziciji i nemaju preveliku tenziju da nešto moraju. Mi gledamo sebe i pokušat ćemo napraviti dobru utakmicu i rezultat. Na Poljud se vraća publika, a i mi guštamo u dobroj atmosferi i vjerujem da će tako biti – izjavio je Šafarić.

Novinarima se obratio i Josip Silić, pričuvni vratar.

-U svlačionici vlada odlična atmosfera, svjesni smo da smo protiv Dinama odigrali dobru utakmicu i idemo u Split pokušati izvući pozitivan rezultat. Momci stvarno dišu jedan za drugoga, vlada odlična kohezija i u karakter ekipe ne treba sumnjati. U svakoj utakmici idemo dati svoj maksimum, pa ćemo vidjeti kuda će nas to odvesti. Na nama mladima je da nastavimo raditi i uz podršku stožera samo možemo rasti – poručio je Silić.

Varaždin i Hajduk na splitskom će Poljudu igrati ove nedjelje od 17 sati.

a.kučić/sjever.hr
04.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.