Now Reading:
Detalji stravične nesreće na naplatnoj postaji Goričan: vozač udario u betonski razdjelnik i na mjestu preminuo
Full Article 1 minutes read

Detalji stravične nesreće na naplatnoj postaji Goričan: vozač udario u betonski razdjelnik i na mjestu preminuo

U srijedu nešto poslije 20 sati kod naplatne postaje Goričan na autocesti A4 Zagreb – Goričan, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila.

Kako je izvijestila PU međimurska, vozač je upravljajući Mercedesom C klase, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom autoceste A4, iz smjera Čakovca u smjeru Goričana, zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Uslijed siline udara automobil je podignut u zrak te udario u krov naplatne postaje i naplatnu kućicu, a potom se prevrnuo na krov.

Na mjestu događaja liječnica pristiglog tima hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 44-godišnjeg vozača čije je tijelo prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Smrtno stradali vozač osobnog automobila prva je žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije u ovoj godini, dodaju iz međimurske policije.

Foto: Policijska uprava međimurska
www.sjever.hr
20.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.