Now Reading:
PRESTRAŠNO Divljak na zebri u Zagrebu udario djevojčicu i pobjegao, otac ogorčen: Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi
Full Article 2 minutes read

PRESTRAŠNO Divljak na zebri u Zagrebu udario djevojčicu i pobjegao, otac ogorčen: Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi

U utorak ujutro u Novom Zagrebu 15-godišnju je djevojčicu na pješačkom prijelazu na putu do škole udario automobil, a ogorčeni je otac za 24sata otkrio kako se vozač nije ni osvrnuo, već je pobjegao.

-Neću biti miran dok ne pronađu vozača. Pa tamo svako jutro djeca idu u školu. Kakav to čovjek moraš biti da ne staneš nakon što udariš dijete?! – rekao je šokirani otac za 24sata.

Njegova je kći kod kuće u zavojima, boli ju rame jer ju je vozač, osim što joj je prešao automobilom preko noge, udario i retrovizorom. Djevojčica je prelazila zebru na putu do škole, prije čega je stala, pogledala lijevo i desno i zakoračila.

Kako je ispričao otac, pedesetak metara dalje stao je bijeli automobil, najvjerojatnije taksi u koji je ušla gospođa nakon čega je vozač naglo krenuo i pred šokiranim učenicima udario djevojčicu.

Prešao joj je preko noge i odvalio retrovizorom. Otac ju je odveo u bolnicu, a na svu sreću, nije teže ozlijeđena.

Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi. Nije se ni osvrnuo. Ej, pa to je dijete! Nema šanse da to nije osjetio. Bili smo u bolnici. Sva sreća pa nisu teže ozljede, ali ovo je veliki šok. Kći mi ide u školu svaki dan tim putem. Evo, još se tresem kad se sjetim kako je sve moglo završiti. A taj ‘gospodin’ je nakon svega otišao kao da ništa nije bilo. I da životinju udarim, stao bi, kamoli dijete. On ništa, samo je otišao – ispričao je otac za 24sata.

Iz zagrebačke policije rekli su da su zaprimili dojavu roditelja u utorak navečer te da istražuju sve okolnosti kako bi se utvrdilo tko je vozač koji je udario dijete i pobjegao.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / 24sata.hr
05.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.