Now Reading:
Grad Zlatar sljedeća tri mjeseca bit će veliko gradilište – evo što će se sve raditi
Full Article 2 minutes read

Grad Zlatar sljedeća tri mjeseca bit će veliko gradilište – evo što će se sve raditi

Grad Zlatar naredna će tri mjeseca biti jedno veliko gradilište, najavila je gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek.

Naime, Grad je na natječaju Fonda solidarnosti Europske unije ostvario bespovratna sredstva i proveo javne nabave za radove koji ovih dana kreću.

Kako je na svom Facebook profilu naglasila gradonačelnica Auguštan-Pentek, neki od radova na sanaciji prometnica počinju u ponedjeljak, 3. travnja pa će u dijelu Zlatara biti otežano prometovanje.

-Molimo građane za razumijevanje zbog otežanog prometa tim dionicama. Obavještavat ćemo o privremenoj regulaciji – poručila je Auguštan-Pentek.

U Zlataru će se sanirati ulice Vladimira Nazora, S.S. Kranjčevića, E. Kumičića, Dr. Jurja Žerjavića, Ljudevita Gaja, A.G. Matoša, I.G. Kovačića, Kralja Petra Krešimira IV., Vinogradska, Borkovečki put, Petra Fondrocija i Vrhovčak. U naselju Cetinovec u sanaciju također ide jedna dionica, u Martinščini pak njih nekoliko – Klarići, dionica kraj groblja za Bolfeke, Gučini, Stažniki te odvojak za Krč, dok u naselju Belec slijedi sanacija ulice za Delije kod groblja, ulice iza igrališta te ulice prema Topolskima.

Također, radovi na sanaciji prometnica realizirat će se u Donjoj Selnici i to na dionicama od Završja Belečkog prema Donjoj Selnici do granice Budinščina, prema Jankoviću te cesta prema vodovodu. U Gornjoj Selnici sanirat će se odvojak Omenjak, a u Petruševcu i Vižanovcu cesta za Robine, za Kukce, Pikutići te kod škole u Petruševcu.

www.sjever.hr / FB Jasenka Auguštan-Pentek
30.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.