Now Reading:
Roditelji, upišite svoje mališane u Dječji vrtić Jesenje, u programe predškolskog odgoja i obrazovanja – evo do kada to možete učiniti
Full Article 1 minutes read

Roditelji, upišite svoje mališane u Dječji vrtić Jesenje, u programe predškolskog odgoja i obrazovanja – evo do kada to možete učiniti

Općina Jesenje na svojoj je internetskoj stranici objavila obavijest o upisu djece u Dječji vrtić Jesenje, u programe predškolskog odgoja i obrazovanja.

Zahtjevi za upis zaprimati će se od ponedjeljka, 3. travnja do 15. travnja ove. godine, svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati, isključivo osobnim dolaskom na adresu Dječji vrtić Jesenje, Gornje Jesenje 78a.
Obrasci zahtjeva za upis i ostalu dokumentacija mogu se preuzeti osobno na adresi vrtića ili na internetskoj stranici Općine.

Zahtjevi se odnose na ostvarivanje prava na sudjelovanje u programu redoviti cjelodnevni 10-satni program za djecu od navršenih 12 mjeseci života do polaska u osnovnu školu.

U programe dječjeg vrtića djeca se mogu upisivati tijekom cijele pedagoške godine ukoliko dječji vrtić ima slobodnih mjesta ili dođe do proširenja kapaciteta dječjeg vrtića, a u tom slučaju roditelj/skrbnik dokumentaciju za upis djece (Zahtjev za upis i Obrazac za inicijalni razgovor) preuzima isključivo s mrežnih stranica dječjeg vrtića.

Sve ostale potrebne informacije objavljene su na www.jesenje.hr.

foto: ilustracija
sjever.hr/jesenje.hr
31.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.