Now Reading:
KAKVA GESTA: Vatreni posjetili dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi – dočekalo ih 150 malih navijača!
Full Article 2 minutes read

KAKVA GESTA: Vatreni posjetili dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi – dočekalo ih 150 malih navijača!

Dio Hrvatske nogometne reprezentacije posjetio je dječji dom Maestral u Splitu, ustanovu koja zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i oduševio brojne mališane, donose 24sata.

Dom su posjetili izbornik Zlatko Dalić i igrači Marko Livaja, Martin Erlić, Mario Pašalić, Joško Gvardiol i Josip Juranović koje je pred domom dočekao špalir poput na pravim utakmicama, piše novinar 24sata Tomislav Gabelić.

Kad je stigao autobus, mališani su Vatrene pozdravili su pljeskom i otpjevali “Igraj, moja Hrvatska”. Igrači su se dodavali s djecom i pucali po golu, a prije njih, na adresu doma stigao je i poseban paket sa 150 originalnih dresova reprezentacije na koje su izbornik i igrači sada stavili svoj potpis.

Inicijativu je započela ravnateljica Jelena Burazin koja je poručila kako je ovo za njih nezaboravan dan.

-Nakon što su naša djeca pratila Svjetsko prvenstvo usudila sam se poslati poziv HNS-u da posjete našu djecu, da uvesele 150 naših korisnika. Bila sam presretna kad je gospođa Iva Olivari rekla da stižu, što se danas i ostvarilo. Presretna su djeca, danima su bila uzbuđena. Svi su dobili originalne potpisane dresove, imat će trajnu životnu uspomenu – rekla je.

-Drago mi je što smo došli i prilagodili raspored da sretnemo djeci. Hvala im na emociji. Split će biti i sad sretan, nadam se. Kao i svaki grad u Hrvatskoj. Želimo da reprezentacija donese veselje, sreću i zajedništvo, da okuplja hrvatski narod. Jako je lijepo što smo doživjeli ovakav doček djece koja su iskrena. Sreća i emocija je kod njih i kod nas – rekao je Dalić.

Foto: screenshot 24sata
www.sjever.hr / 24sata.hr
21.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.