Now Reading:
Na 10. sjednici Savjeta mladih KZŽ za predsjednika izabran Hrvoje Debeljak
Full Article 2 minutes read

Na 10. sjednici Savjeta mladih KZŽ za predsjednika izabran Hrvoje Debeljak

Savjet mladih Krapinsko – zagorske županije je u petak, u Centru za mlade u Zaboku održao svoju desetu sjednicu, čija je središnja tema bila izbor novog predsjednika Savjeta.

Budući da je dosadašnji predsjednik Hrvoje Novak na prošloj sjednici podnio ostavku zbog osobnih razloga, okupljeni članovi Savjeta su za ovu dužnost predložili Hrvoje Debeljaka iz Huma na Sutli, koji je zatim i jednoglasno izabran.

– Htio bih da s radom nastavimo u dosadašnjem smjeru, koji je pokazao da smo zaista dobra ekipa i da ovaj Savjet ima ogroman potencijal – kazao je nakon izbora novi predsjednik te potom iznio niz ideja za provođenje aktivnosti u narednom razdoblju.

Sjednici je prisustvovala i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je novom predsjedniku čestitala na izboru te izrazila uvjerenje da će Županijski savjet mladih i u narednom razdoblju nastaviti sa svojim odličnim radom.

Sjednicu je do izbora novog predsjednika vodila zamjenica predsjednika Županijskog savjeta mladih Sandra Plečko.

Podsjetimo, Savjet mladih KZŽ savjetodavno je tijelo KZŽ koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Županije. U okviru svog djelokruga Savjet mladih raspravlja o pitanjima značajnima za rad Savjeta mladih, kao i o pitanjima iz djelokruga rada Županijske skupštine koja su od interesa za mlade. Pritom Savjet mladih daje mišljenje Županijskoj skupštini prilikom donošenja ili predlaže donošenje različitih akata koji su od osobitog značaja za mlade. Godišnjim programom rada Savjeta mladih propisuju se i određuju temeljna načela djelovanja i temeljne smjernice budućeg rada te se utvrđuju programske i druge aktivnosti potrebne za njihovo ostvarenje.

www.sjever.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.