Now Reading:
FOTO Više od 500-tinjak Međimuraca sudjelovanjem u utrci “Šarenim čarapama do cilja” dalo podršku osobama s Down sindromom
Full Article 50 second read

FOTO Više od 500-tinjak Međimuraca sudjelovanjem u utrci “Šarenim čarapama do cilja” dalo podršku osobama s Down sindromom

Uoči Svjetskog dana osoba s Down sindromom, koji se obilježava 21. ožujka, danas je u centru Čakovca održana utrka pod nazivom “Šarenim čarapama do cilja”.

Više od 500 – tinjak trkača i šetača svih dobnih skupina sudjelovalo je u šarenoj utrci kroz Perivoj Zrinski te centar Čakovca. Naime, start i cilj utrke bio je ispred Turističke zajednice grada Čakovca, a trčala se dionica duga 2103 metara, kao simbol na 21 „par“ kromosoma koji osobe sa sindromom Down čine jedinstvenima.

Utrka je održana u organizaciji Grada Čakovca te uz potporu Atletskog kluba Međimurje, Zajednice sportskih udruga Čakovca, Turističke zajednice Grada Čakovca, Međimurske županije, Općine Sveti Martin na Muri i Općine Kotoriba, a sva prikupljena sredstva od kotizacije bit će donirana Udruzi za sindrom Down Međimurske županije.

www.sjever.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.