Now Reading:
HNS-ovci nagradili svoje zaslužne članove: Božidaru Hajsoku i Zvonku Šamecu nagrada „Krešimir Džeba“
Full Article 2 minutes read

HNS-ovci nagradili svoje zaslužne članove: Božidaru Hajsoku i Zvonku Šamecu nagrada „Krešimir Džeba“

Donosimo priopćenje HNS-a Varaždinske županije o dodjeli nagrada Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, koju dodjeljuje svojim članovima za predan rad, uspješne rezultate te izuzetan doprinos razvoju.

Nagrada „Krešimir Džeba“ koju Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati svake godine dodjeljuje svojim članovima za predan rad, uspješne rezultate te izuzetan doprinos razvoju HNS-a i ove je godine dodijeljena na sjednici Središnjeg odbora HNS-a i to za prethodne dvije godine.

Nagrada „Krešimir Džeba“ za 2021. godinu, posthumno je dodijeljena dugogodišnjem istaknutom članu HNS-a Božidaru Hajsoku.

Božidar Hajsok iz Ludbrega je bio član HNS-a od 1999. godine kada počinje intenzivno raditi na obnavljanju aktivnosti Podružnice HNS-a Ludbreg. Izabran je za predsjednika podružnice HNS-a u Ludbregu u razdoblju 2003.-2009. godine te član Središnjeg odbora u dva mandata. Obnašao je dužnost vijećnika Gradskog vijeća Grada Ludbrega u nekoliko mandata te bio vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije. Godine 2009. postao je zamjenik gradonačelnika Grada Ludbrega i tu dužnost obavljao je do 2013. godine. Svojim trudom, radom i energijom dao je velik doprinos jačanju stranačke organizacije, prepoznatljivosti stranke i dobrim izbornim rezultatima.

Za 2022. godinu, nagrada „Krešimir Džeba“ dodijeljena je Zvonku Šamecu, također dugogodišnjem istaknutom članu HNS-a ŽO HNS-a Varaždinske županije.

Zvonko Šamec iz Trnovca Bartolovečkog je član HNS-a od 2004. godine. Uz vođenje podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki uspješno je obavljao funkciju načelnika općine u dva mandata, od 2013. do 2021. godine s puno entuzijazma i odlučnosti. Također, obavljao je dužnost člana Središnjeg odbora HNS-a i člana predsjedništva Županijske organizacije. Svojim dosadašnjim izrazitim angažmanom, zalaganjem i trudom u obavljanju svojih dužnosti u političkom životu lokalne samouprave te velikim učešćem u radu Podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki i Županijske organizacije HNS-a zaslužio je biti ponosan dobitnik nagrade „Krešimir Džeba“.

V.d. predsjednika HNS-a Mirko Korotaj nagradu Krešimir Džeba za 2021. godinu uručio je gospođi Hajsok, dok je nagradu za 2022. godinu preuzeo Mirko Koren, predsjednik podružnice Trnovec Bartolovečki.

Dodjeli nagrada prisustvovala je i gospođa Vera Džeba koja je izrazila zahvalu na čuvanju lika i djela Krešimira Džebe te svim članicama i članovima poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

sjever.hr
09.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.