Now Reading:
STRAVA U KLOŠTAR IVANIĆU: Ispred kafića pred očima djece brutalno pretukli dvojicu muškaraca
Full Article 2 minutes read

STRAVA U KLOŠTAR IVANIĆU: Ispred kafića pred očima djece brutalno pretukli dvojicu muškaraca

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad muškarcima starosti 37 i 42 godine zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda, a 37-godišnjaka sumnjiče i za povredu djetetovih prava, nakon brutalnog napada u Kloštar Ivaniću, prenose 24sata.

Naime, sumnja se da su oni 18. veljače u večernjim satima na Trgu Sv. Ivana nakon konzumacije alkoholnih pića ispred kafića brutalno napali dvojicu muškaraca.

Tukli su ih rukama i nogama po glavi i tijelu, a nakon što su obojica završila na podu nastavili su s udarcima kako bi im nanijeli teške ozljede.

Liječnička pomoć je naknadno pružena oštećenom 45-godišnjaku u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Ispostava Ivanić-Grad, a gdje su utvrdili da je zadobio lakše ozljede, dok oštećeni 39-godišnjak nije zatražio liječničku pomoć.

Osumnjičeni 37-godišnjak i 42-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Policijski službenici su nad 37-godišnjakomdovršili još jedno kriminalističko istraživanje i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede djetetovog prava, s obzirom da je kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju počinio u prisutnosti dvoje maloljetnih članova obitelji i time grubo zanemario svoju dužnost podizanja i odgoja.

www.sjever.hr / 24sata.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.