Now Reading:
STRAVA U KLOŠTAR IVANIĆU: Ispred kafića pred očima djece brutalno pretukli dvojicu muškaraca
Full Article 2 minutes read

STRAVA U KLOŠTAR IVANIĆU: Ispred kafića pred očima djece brutalno pretukli dvojicu muškaraca

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad muškarcima starosti 37 i 42 godine zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda, a 37-godišnjaka sumnjiče i za povredu djetetovih prava, nakon brutalnog napada u Kloštar Ivaniću, prenose 24sata.

Naime, sumnja se da su oni 18. veljače u večernjim satima na Trgu Sv. Ivana nakon konzumacije alkoholnih pića ispred kafića brutalno napali dvojicu muškaraca.

Tukli su ih rukama i nogama po glavi i tijelu, a nakon što su obojica završila na podu nastavili su s udarcima kako bi im nanijeli teške ozljede.

Liječnička pomoć je naknadno pružena oštećenom 45-godišnjaku u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Ispostava Ivanić-Grad, a gdje su utvrdili da je zadobio lakše ozljede, dok oštećeni 39-godišnjak nije zatražio liječničku pomoć.

Osumnjičeni 37-godišnjak i 42-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Policijski službenici su nad 37-godišnjakomdovršili još jedno kriminalističko istraživanje i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede djetetovog prava, s obzirom da je kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju počinio u prisutnosti dvoje maloljetnih članova obitelji i time grubo zanemario svoju dužnost podizanja i odgoja.

www.sjever.hr / 24sata.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.