Now Reading:
Reformisti: „O otimačini bolnice HDZ odbio i raspravljati, a Stričaku nove tužbe“
Full Article 2 minutes read

Reformisti: „O otimačini bolnice HDZ odbio i raspravljati, a Stričaku nove tužbe“

Danas smo od župana Anđelka Stričaka doživjeli novo dno primitivizma, nekulture i prostakluka, s cijelim nizom novih kleveta i laži te vrijeđanja vijećnika. Kao što je poznato za iznošenje kleveta i laži već su podignute i tužbe protiv Stričaka, a nove će uslijediti nakon današnjih novih istupa.

Na primitivizam i nekulturu župana Stričaka ne treba više trošiti riječi, jer u Varaždinskoj županiji ne postoji više nitko kome nije jasno o kakvoj se osobi radi pa ćemo se vratiti na suštinu sjednice u kojoj je osuđena kriminalna organizacija odlučila progutati i oteti građanima Varaždinske županije njihovu bolnicu.

Nakon što je HDZ odbio staviti točku o odbijanju podržavljenja Opće bolnice Varaždin na dnevni red 9. sjednice Skupštine Varaždinske županije, vijećnici Reformista napustili su sjednicu i obratili se javnosti.

Danas smo vidjeli sve što smo trebali vidjeti o tome kako se župan Stričak i HDZ odnose prema interesima građana ove Županije. Jučer smo na konferenciji za medije govorili, a danas i ponovili, da su u susjednom Međimurju svi vijećnici (osim HDZ-a) podržali upravo ovakav Zaključak da bolnica ostane u vlasništvu građana koji su je platili i gradili. Čak niti vijećnici HDZ-a nisu imali obraza biti protiv već su bili suzdržani. Danas ovdje u Varaždinskoj županiji, nismo mogli niti raspravljati o tome, a kamoli donijeti odluku o zaštiti prava, interesa i na kraju imovine naših građana.

– Nakon više neoborivih argumenata koje sam iznijela kod predlaganja točke, oni nisu imali snage niti otvoriti raspravu, a kamoli podržati ono što je za našu Županiju od ključnog značaja. – naglasila je Martinčević.

Za prepuštanje naše bolnice državi ne postoji ni jedan jedini drugi argument, osim želje da HDZ otme bolnicu koju su godinama samodoprinosima gradili naši građani i smjesti ju u svoju HDZ-ovu korupcijsku i nepotističku mrežu.

Iz tog razloga vijećnici Reformista napustili su sjednicu i odbili sudjelovati u ovoj lakrdiji od Skupštine na kojoj sasvim sigurno ne bi podržali Izvješće o radu župana kao i jadne prezentacije prepisanih projekata iz prošlog mandata bez i jednog jedinog vlastitog projekta ili bilo kakve vizije razvoja naše Županije jer je to uvreda zdrave pameti naših građana.”

www.sjever.hr
28.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.