Now Reading:
Pogodne akcije na sve neophodne alate i namještaj
Full Article 3 minutes read

Pogodne akcije na sve neophodne alate i namještaj

Sponzorirano

Opremanje doma zasigurno nije lagan zadatak – nismo svi majstori, niti dizajneri interijera. Ipak, postoje stranice i korisni alati koji olakšavaju posao uređenja doma i čine ga zabavnim, a koristiti neke alate da se ne mora zvati majstor za svaki najmanji kvar u kućanstvu također je korisno znati.

 Primjerice, trgovine s akcijskim katalozima savršen su način kako se inspirirati i povoljno kupiti namještaj koji vam se najviše sviđa. Moguće je čak uštediti za kvalitetnog majstora i u potpunosti si olakšati ovaj mukotrpan proces, ali ako ipak preferirate biti sam-svoj majstor, u novim katalozima hobby trgovina poput Bauhausa i Pevexa možete pronaći povoljne i kvalitetne alate za popravke i sklapanje namještaja.

MrOferto i Kaufino – najveći izbor akcija trgovina za opremu doma i više

Jedan od najboljih načina kako iskoristiti akcijske ponude trgovina s akcijskim katalozima jest posjetiti MrOferto ili Kaufino, portal koji sve ove akcijske kataloge nudi na jednom mjestu. Osim širokog izbora akcija na namještaj i razne alate, na MrOfertu se nalaze novi katalozi s akcijama na prehranu, obuću i odjeću, tehnologiju i bijelu elektroniku, kućanske aparate i mnoge druge asortimane. Sve ove proizvode naći ćete na akciji u novim katalozima trgovina kao što su Lidl, Bauhaus, Plodine, Eurospin, Deichmann, Elipso, KiK i mnoge druge diljem države, gdje god se nalazili. 

Momaxove akcije na moderni namještaj

Momax je trgovački lanac/brend blisko povezan s Lesninom, još jednom popularnom trgovinom kvalitetnog namještaja. Na Kaufinu se naravno nalaze i Momaxovi katalozi te Momax akcije na širok izbor komada namještaja. Tako se u najnovijem Momax katalogu može naći Momax akcija na moderni kuhinjski blok Welcome Spice, krevet na kat Sway, Momax akcija na kutne garniture, razne dvosjede, trosjede i komode, ormare, namještene kuhinje i spavaće sobe i mnogi drugi namještaj. Uz sadašnji i budući Momax katalog na Kaufinu dostupnom u lako čitljivom PDF formatu u samo par klikova ispirirajte se i odaberite idealan namještaj koji paše u vašoj idealnoj viziji uređenja doma.

Čekić, odvijač, francuski ključ? Pronađite ih u Bauhaus katalozima

Sad kad ste pronašli namještaj koji savršeno paše u vaš životni prostor, vrijeme je sastaviti ga. Bauhaus je savršena trgovina za posjetiti kad se opremate i nadopunjujete vašu kutiju s alatima, uz svoj Bauhaus katalog koji redovito izdaje svakog mjeseca, a kojeg možete pronaći na Kaufinu ili MrOfertu čim ih trgovina izda. U novom Bauhaus katalogu mogla se naći akcija na Bosch set strojeva, akcije na produžne kablove i LED reflektore, razne druge Bosch bušilice i alate, motorne pile Skil, Ryobi i druga vrtna pomagala drugih proizvođača, valjci za bojanje i boja te mnogo drugog. Bauhaus trgovine se mogu naći na mnogo raznih lokacija diljem države, a samo u Zagrebu vam je dostupan Bauhaus Jankomir, Bauhaus Žitnjak i trgovina Bauhaus u Novom Zagrebu. Posjetite svoj lokalni Bauhaus i uz nove Bauhausove kataloge opremite se po vašoj mjeri.

sjever.hr 28.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.