Now Reading:
„Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te” – ovako je žena pred djetetom vrijeđala bivšeg supruga i zaradila kaznu od 1.000 eura
Full Article 2 minutes read

„Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te” – ovako je žena pred djetetom vrijeđala bivšeg supruga i zaradila kaznu od 1.000 eura

Zbog psihičkog nasilja prema suprugu, 39-godišnja žena iz Zagreba je nepravomoćno proglašena krivom, prenose 24sata. Prema presudi, Zagrepčanka mora platiti 929 eura kazne, a kako prenosi Danica, navodno se sve dogodilo pred njihovim malodobnim djetetom.

U presudi stoji da je žena u svibnju prošle godine oko 16 sati ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog šestogodišnjeg djeteta.

Žena je, navodi se, svog bivšeg supruga vrijeđala nazivajući ga „lopovom”, „debelom svinjom”, govoreći mu da je „đubre” i prijeteći mu da će ga „razbiti” što je, navela je prekršajna sutkinja, kod njega prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost.

Žena je priznala da se svađala s muškarcem, ali tvrdi da njihovo dijete nije prisustvovalo toj svađi. Ključan je, čini se, bio iskaz nove djevojke njezine bivšeg supruga koja je tog dana također bila ondje te je ispričala što je 39-godišnjakinja sve izgovorila.

Policija je prekršajno prijavila i supruga.

-Ne smiješ doći u ulicu, što radiš tu, glupa si, maloumna si! – navodno joj je rekao bivši suprug, a njega je sutkinja oslobodila jer su i bivša supruga i njegova sadašnja djevojka to opovrgnuli.

www.sjever.hr / 24sata.hr / danica.hr
28.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.