Now Reading:
Odlične vijesti za građane Koprivničko-križevačke županije: u županijskom Domu zdravlja otvorene dvije nove ordinacije
Full Article 1 minutes read

Odlične vijesti za građane Koprivničko-križevačke županije: u županijskom Domu zdravlja otvorene dvije nove ordinacije

U Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije otvorene su dvije nove dentalne ordinacije, jedna u Križevcima, jedna u Koprivnici.

Naime, u Križevcima je s radom započela nova ordinacija dentalne medicine, na adresi Trg svetog Florijana 12. Svi pacijenti koji nemaju izabranog liječnika dentalne medicine mogu se upisati kod dr. med. stom. Lucije Herceg i to neparnim datumom prijepodne, a parnim datumom poslijepodne.

Sve informacije, upiti i narudžbe moguće je dobiti putem telefona: 048/712-998 ili e-maila: lucija.herceg@dzkkz.hr.

Isto tako, dosadašnju ordinaciju privatne dentalne medicine Krešimira Jindre preuzeo je Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije s liječnicom dr. med. stom. Anom Pjetri.

Kako bi olakšali rad nove liječnice, a na zadovoljstvo svih pacijenata, nabavljena je nova radna stolica u vrijednosti 30.000 eura.

Ordinacija se nalazi u sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, Trg dr. Tomislava Bardeka 10 u Koprivnici, a sve informacije moguće je dobiti preko telefona: 048/279-621 ili putem e-maila: pjetri@dzkkz.hr.

Radno vrijeme ordinacije je od 7 do 14.30 u prijepodnevnoj smjeni (parni datumi) i od 13.30 do 21 u poslijepodnevnoj smjeni (neparni datumi).

www.sjever.hr / kckzz.hr
15.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.