Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija poziva: Podržite kampanju “Milijarda ustaje”, dođite na tribinu „Zajedno protiv nasilja u obitelji“
Full Article 1 minutes read

Koprivničko-križevačka županija poziva: Podržite kampanju “Milijarda ustaje”, dođite na tribinu „Zajedno protiv nasilja u obitelji“

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Policijskom upravom KKŽ povodom sudjelovanja u globalnoj kampanji „Milijarda ustaje“ organizira interaktivnu tematsku tribinu s ciljem prevencije i ukazivanja na problematiku nasilja uz savjete i informacije vezane uz prijavu i rješavanje slučajeva nasilja.

Tribina će se održati u utorak, 14 . veljače u Gradskoj vijećnici Koprivnica s početkom u 17.00 sati. Predavačica će biti Maja Gregurović, policijska službenica za planiranje i nadzor te za prevenciju u Uredu načelnika, kao i stručnjakinje iz raznih područja.
Sudjelujte u globalnoj kampanji „Milijarda ustaje“ i dajte svoj doprinos u borbi protiv nasilja u obitelji, a posebno protiv nasilja prema ženama.

Kampanja Milijarda ustaje započela je centralnim događanjem 11. veljače na Cvjetnom trgu u Zagrebu, a nastavlja se kroz veljaču i ožujak u brojnim gradovima u Hrvatskoj kojima se i ove godine pridružuju i Križevci.

Obilježavanje kampanje u Križevcima će se održati u utorak,14. veljače, 2023. u 11 sati na Strossmayerov trgu u organizaciji Udruge “HERA“ kojima će se pridružiti Križevačke mažoretkinje plesnom koreografijom na ‘himnu’ kampanje BREAK THE CHAIN (Prekini lanac).

sjever.hr/kckzz.hr
13.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.