Now Reading:
Atraktivno sportsko događanje – Najbolji mladi karatisti Hrvatske ove godine u Prelogu
Full Article 1 minutes read

Atraktivno sportsko događanje – Najbolji mladi karatisti Hrvatske ove godine u Prelogu

U prostorima Grada Preloga, održan je radni sastanak predstavnika Hrvatskog karate saveza i predstavnika Grada Preloga. Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka i njegove suradnike, sastanku su nazočili predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, tajnik Marc Antonio Haberle te njihov domaćin u Međimurskoj županiji Mladen Vizinger, predsjednik Karate kluba Globus iz Čakovca.

Tema radnog sastanka bila je organizacija Prvenstva Hrvatske za uzrast od 7 do 14 godina u Prelogu. Radi se o najmasovnijem državnom prvenstvu, koje je prošle godine imalo preko 700 natjecatelja.

Grad Prelog će biti domaćin ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske, od 20. do 22. listopada ove godine, u prostoru Osnovne škole Prelog.

– Vođeni idejom da najbrojnije državno prvenstvo svake godine radimo u drugoj regiji, a s ciljem popularizacije karatea među mladima, ove smo godine predvidjeli održavanje Prvenstva Hrvatske za mlađe uzraste u Prelogu. Vjerujemo da time povećavamo broj potencijalnih vježbača karatea koji gravitiraju lokalnom karate klubu, Karate klubu „Mihovil“ iz Preloga – poručeno je sa sastanka.

Gradonačelnik Kolarek istakao je zadovoljstvo što će Prelog biti domaćin još jednog atraktivnog sportskog događaja, koji će u Prelog dovesti veliki broj posjetitelja.

www.sjever.hr
03.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.