Now Reading:
Gradonačelnik Gregurović ugostio učenike trećih razreda OŠ Augusta Cesarca Krapina
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Gregurović ugostio učenike trećih razreda OŠ Augusta Cesarca Krapina

Učenici trećih razreda Osnovne škole Augusta Cesarca Krapina te područnih škola Podgora i Škarićevo zajedno sa svojim učiteljicama Tihanom Smrekar, Tamarom Šalković, Rominom Topolovec i Danicom Vlaisavljević, a u okviru svog školskog kurikuluma jučer su posjetili krapinskog gradonačelnika.

Gradonačelnik Zoran Gregurović je učenike ukratko upoznao s radom gradske uprave te aktivnostima koje Grad Krapina poduzima za dobrobit svojih građana. Učenice i učenici nakon predstavljanja su se veoma brzo opustili i postavili gradonačelniku pregršt zanimljivih pitanja – od pitanja vezana za grad, kao što je viseći most, balon za igranje tenisa, biciklističke staze pa do osobnih – voli li svoj posao, je li ga teško obavljati, koje mu je radno vrijeme, a na sva je pitanja gradonačelnik veoma strpljivo odgovarao.

Posjet se na sreću svih okupljenih odužio, a gradonačelnik je poželio da mu dođu češće u posjet. Kazao je da će pokušati ostvariti što više ideja, kao primjerice niže koševe za djecu s invaliditetom kod OŠ Augusta Cesarca.

www.sjever.hr
31.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.