Now Reading:
Kino dvorana Doma kulture u Krapinskim Toplicama uskoro će dobiti novo ruho
Full Article 2 minutes read

Kino dvorana Doma kulture u Krapinskim Toplicama uskoro će dobiti novo ruho

Nakon više od dva desetljeća stanke, sredinom prošle godine Kino Toplice započelo je s redovnim filmskim programom, a interes posjetitelja i rezultati nisu izostali.

Stoga su u Općini Krapinske Toplice s radošću primili vijest da je Općina na natječaju Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske dobila 46.452,98 eura, odnosno 349.099,98 kuna za opremanje Kina, a uz dodatno ulaganje Općine od 66.361,40 eura, odnosno pola milijuna kuna, bit će osigurana nova sjedala za još bolji filmski doživljaj u nedavno ponovo pokrenutom kinu.

-Iznimno nam je drago što smo dobili sredstva Ministarstva kulture i medija, a zahvaljujući i dodatnim sredstvima iz općinskog proračuna, naše će kino zasjati punim sjajem. To će svakako doprinijeti bogatijem i sadržajnijem životu naših sugrađana, posebice mladih, a vjerujem da će u Kinu Toplice publika uskoro moći uživati u još ugodnijem i udobnijem ambijentu, prateći nove domaće i strane filmske hitove – kazala je načelnica Gordana Jureković.

Istaknimo kako je od kraja svibnja prošle godine u Kinu Toplice održano 48 projekcija aktualnih filmova domaće i strane produkcije, organizirane su i svečane zagorske premijere hrvatskih filmova „Nosila je rubac črleni” i „Stric” uz gostovanje filmske ekipe, a Kino Toplice ugostilo je i Međunarodni festival dječjeg filma KIKI.

Ostvarena je i suradnja s Društvom naša djeca, Centrom za odgoj i obrazovanje i Osnovnom školom iz Krapinskih Toplica, a u kinu je bilo više od 3.500 gledatelja.

foto: fb – općina krapinske toplice
sjever.hr
27.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.