Now Reading:
U stravičnoj prometnoj nesreći u Bjelovaru poginuo 16-godišnjak – on je vozio…
Full Article 50 second read

U stravičnoj prometnoj nesreći u Bjelovaru poginuo 16-godišnjak – on je vozio…

U teškoj prometnoj nesreći kod Bjelovara koja se dogodila u nedjelju oko 19 sati poginuo je 16-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom, prenosi Index. Policija je nakon očevida objavila detalje stravične nesreće.

-Sinoć oko 19:00 sati u Velikom Korenovu, 16-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih registracijskih oznaka iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova. Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi. U prometnoj nesreći 16-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao – stoji u policijskom priopćenju.

Zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika obavila je očevid i naložila obdukciju. Policija dodaje i kako je 16-godišnjak prva poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

www.sjever.hr / index.hr
23.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.