Now Reading:
Pijani vozač BMW-a (25) izazvao sudar u kojem je poginula 26-godišnja suvozačica, njemu ništa
Full Article 2 minutes read

Pijani vozač BMW-a (25) izazvao sudar u kojem je poginula 26-godišnja suvozačica, njemu ništa

U teškoj prometnoj nesreći u Mandlovoj ulici u Dubravi oko 2.30 ujutro život je izgubila 26-godišnja putnica BMW-a zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Policija je utvrdila i da je bio pod utjecajem alkohola, izmjerili su mu 1,11 promila u krvi, piše 24 sata.

Kako navode, vozač se kretao zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga. Propisana brzina na toj dionici je 50 km/h, a vozač nije ispoštovao ograničenje i kad je pokušao kočiti proklizao je na mokrom kolniku i prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen na meki teren.

– Dosta rano se dogodila nesreća, kada sam ja prolazila sve je bilo blokirano. Zabio se u stup tamo kod okretišta u Dubravi i tramvaji nisu vozili, a policija je blokirala promet. Sve je bilo puno policije i vatrogasaca, a kako sam čula kasnije je stigla i hitna – ispričala je čitateljica za portal 24sata.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz PU zagrebačke, piše 24 sata.

www.sjever.hr / www.24sata.hr
20.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.