Now Reading:
Ne propustite nogometnu poslasticu – danas pravac Prelog, na redu je četvrto izdanje humanitarnog malonogometnog turnira
Full Article 2 minutes read

Ne propustite nogometnu poslasticu – danas pravac Prelog, na redu je četvrto izdanje humanitarnog malonogometnog turnira

mali nogomet

Grad Prelog u subotu organizira tradicionalni humanitarni malonogometni turnir, pod nazivom „Priločke skakaonice“. Ovo je četvrto izdanje Skakaonica, a turnir se organizira po uzoru na slične turnire u većim gradovima te će se na njemu ogledati ekipe kafića, ugostiteljskih objekata s područja Grada Preloga.

Pravo nastupa imaju svi stanovnici Preloga, bili oni registrirani ili neregistrirani igrači te oni igrači koji su registrirani u klubovima Grada Preloga. Ove godine nastupa pet ekipa, a nakon razigravanja, igrat će se polufinalne i finalne utakmice.

Početak je u 13 sati, a finale je predviđeno za 20.15 sati. Pobjednik prvog izdanja turnira bila je ekipa DG Sporta, drugo izdanje turnira osvojila je ekipa Caffe bara Eden, a treće prošlogodišnje Caffe bar Kapljica.

-Dođite u subotu poslijepodne u dvoranu DG Sporta i pogledajte najbolje što nudi nogometni Prelog. Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključit će se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj moći će dati svoj dobrovoljni prilog. Sav skupljeni prilog, kao i svake godine, uplatit će se u humanitarne svrhe – poručuju iz Grada.

Raspored turnira:

13.00 DG SPORT – GRADSKA ČEHOVEC

13.25 EDEN ROSSA – CB KAPLJICA

13.50 GRADSKA ČEHOVEC – EDEN ROSSA

14.15. CAFFE BAR FORUM – DG SPORT

14.40 EDEN ROSSA – CB FORUM

15.05 CB KAPLJICA – GRADSKA ČEHOVEC

15.30 CB FORUM – CB KAPLJICA

15.55 DG SPORT – EDEN ROSSA

16.20 CB KAPLJICA – DG SPORT

16.45 GRADSKA ČEHOVEC – CB FORUM

18.30 POLUFINALE: 1:4

19.00 POLUFINALE: 2:3

19.45 ZA 3. MJESTO

20.15 FINALE

www.sjever.hr
07.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.