Now Reading:
Bizarnost u centru Zagreba se nastavlja – muškarci ponovno kleče i mole za predbračnu čistoću, čednost u odijevanju i sebe kao duhovne autoritete
Full Article 1 minutes read

Bizarnost u centru Zagreba se nastavlja – muškarci ponovno kleče i mole za predbračnu čistoću, čednost u odijevanju i sebe kao duhovne autoritete

I ove subote ujutro na središnjem zagrebačkom Trgu počela je molitva muškaraca za predbračnu čistoću, čednost u odijevanju i muškarce kao duhovne autoritete u obitelji, prenosi portal zagreb.info.

S ovim bizarnim prizorom Zagrepčani su se već susretali i u studenom i prosincu prošle godine, a Informativna katolička agencija objavila je kako je molitva posvećena istim namjerama kao i prethodne.

Muškarci se okupljaju na Trgu bana Josipa Jelačića, vade krunice, kleknu i mole za domovinu, mir, obraćanje hrvatskog naroda i za sebe – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, piše zagreb.info.

Mole i za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju, za obnovu katoličkih brakova, prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja, duše u čistilištu i osobne nakane.

-Ovaj miroljubiv i apolitičan događaj u Zagrebu organizira bratstvo ‘Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina’. Ograđujemo se od svih pojedinaca koji će namjerno ometati molitelje ili prolaznike ili isticati ideološki nepoželjna obilježja – objavljeno je na web stranici Muževni budite, a prenosi zagreb.info.

Foto: screenshot zagreb.info
www.sjever.hr / zagreb.info
07.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.