Now Reading:
Bizaran slučaj: liječnik proglasio prirodnu smrt, a potom mu u srcu pronađen metak
Full Article 2 minutes read

Bizaran slučaj: liječnik proglasio prirodnu smrt, a potom mu u srcu pronađen metak

Djelatnici Policijske uprave karlovačke provode istragu o ubojstvu 55-godišnjeg Mehura Handanovića iz sela Vikići kraj Bihaća, piše Večernji list. Inače, on je preminuo krajem listopada na farmi krava u Karlovačkoj županiji, a liječnik je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti.

No čini se da tome nije tako. Naime, Dnevni Avaz objavio je da je Mehur možda ubijen što dokazuje i nalaz obdukcije provedene u bolnici u Bihaću koju je tražila obitelj pokojnika. Prema nalazu, u njegovom je srcu pronađen metak o čemu je MUP Unsko-sanskog kantona putem Interpola obavijestio MUP Republike Hrvatske, a tužilaštvo Unsko-sanskog kantona DORH te je početkom studenog započela istraga u Karlovcu, piše Večernji.

Ona će, piše Večernji, pokazati što se dogodilo na farmi kobnoga dana i kako je moguće da liječnik u Hrvatskoj na tijelu pokojnika nije pronašao ulaznu ranu, budući da je tijekom obdukcije metak pronađen u srcu pokojnika.

Zanimljivo je i da ništa slično pucnjavi tog dana nije prijavljeno policiji, pa se zbog toga, i zbog rezultata nalaza liječnika koji je na mjestu događanja pregledao tijelo, postavlja pitanje od kuda i od kada preminuli u sebi „nosi” metak.

www.sjever.hr / vecernji.hr
06.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.