Now Reading:
U nesreći u Hrašćici ozlijeđena dvojica 11-godišnjaka, u Varaždinskim Toplicama vozačica
Full Article 2 minutes read

U nesreći u Hrašćici ozlijeđena dvojica 11-godišnjaka, u Varaždinskim Toplicama vozačica

Prema informacijama PU varaždinske, u utorak oko 17.05 u Hrašćici se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Muškarac starosti 32 godina upravljao je automobilom Ulicom kralja Tomislava. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ruđera Boškovića brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja i prednjim djelom vozila udario je u osobno vozilo ispred njega koje je bilo zaustavljeno na raskrižju, propuštajući vozila iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 38-godišnjak.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobila dva putnika starosti 11 godina iz vozila 38-godišnjaka. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

U utorak oko 19.00 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Varaždinskim Toplicama.

Muškarac starosti 57 godina upravljao je automobilom državnom cestom D-526 iz smjera Varaždinskih Toplica u smjeru autoceste A4. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 44-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći 44-godišnjakinja je zadobila lakše tjelesne ozlijede te joj je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja od strane hitne medicinske pomoći.

sjever.hr
30.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.