Now Reading:
Policija moli pomoć građana: traže se podaci o vozaču i ovom osobnom vozilu
Full Article 1 minutes read

Policija moli pomoć građana: traže se podaci o vozaču i ovom osobnom vozilu

U Splitu je 30. studenog 2022. godine oko 00,50 sati, u ulici Domovinskog rata, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao naredbu za zaustavljanja vozila, priopćili su iz MUP-a.

Za sada nepoznati vozač oglušio se na izdanu naredbu, ne zaustavljajući se, niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario je vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenik je odvezen na pružanje liječničke pomoći u bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozlijede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju.

O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Na mjestu događaja je obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanja, te se poduzimaju mjere i radnje iz nadležnosti policije kako bi se utvrdio identitet vozača.

Prema do sada utvrđenim činjenicama postoji sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim osobnim vozilom golf.
 
Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju.

sjever.hr/mup
30.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.