Now Reading:
Požar u Lepoglavi – Vatrogasci brzom intervencijom spasili jednu stariju osobu
Full Article 1 minutes read

Požar u Lepoglavi – Vatrogasci brzom intervencijom spasili jednu stariju osobu

U ponedjeljak oko 23 sata u Ulici Hrvatskih Pavlina u Lepoglavi izbio je požar u stambenom objektu, a u kojem se o tom trenutku nalazila jedna starija osoba.

Naime, kako je objavljeno na Faceboook profilu DVD-a Lepoglava, u 23:04 zaprimili su dojavu iz VOC-a Varaždin putem sirene i UVI-a o požaru električnog štednjaka.

– Na mjesto intervencije u 23:07 sati izlazi navalno vozilo MAN i autocisterna MAN sa ukupno devet vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo prizemne prostorije stambenog objekta ispunjene dimom, te odmah navalna grupa vrši unutarnju navalu. Prilikom pretraživanja prostorija vatrogasci unutarnje navale u prostoriji pronalaze stariju osobu kojoj je prilikom požara pozlilo – stoji u objavi DVD-a Lepoglava.

Dodali su i kako je nakon spašavanja unesrećena osoba predana timu hitne medicinske pomoći na daljnju obradu, a požar je uz minimalno utrošenih sredstava za gašenje ugašen, te je izvršeno provjetravanje prostorija.

– Prostorije su nakon gašenja pregledane termo kamerom i budući da nije bilo daljnje opasnosti od požara intervenciju privodimo kraju te se vraćamo u vatrogasni dom u 00:30 sati – napisali su.

www.sjever.hr / FB DVD Lepoglava
29.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.