Now Reading:
Župan Marušić na otvorenju najpoznatije turističke manifestacije BBŽ – Zasjala Božićna čarolija Salajevih
Full Article 2 minutes read

Župan Marušić na otvorenju najpoznatije turističke manifestacije BBŽ – Zasjala Božićna čarolija Salajevih

Na imanju obitelji Salaj u Grabovnici pokraj Čazme paljenjem lampica počela je najpoznatija Božićna čarolija svjetla, manifestacija koja je u dva desetljeća dugoj tradiciji postala prepoznatljiva ne samo u cijeloj Hrvatskoj, nego i izvan njenih granica.

Vlasnik imanja Zlatko Salaj i njegova obitelj posjetiteljima su još jednom pripremili čudesan ugođaj koji će na oko tri hektara uređenog prostora ovog puta stvarati nevjerojatnih čak 4,2 milijuna lampica. Podršku i čestitke obitelji Salaj na otvaranju manifestacije došao je iskazati i bjelovarsko – bilogorski župan Marko Marušić koji je u društvu čazmanskog gradonačelnika Dinka Piraka obišao ovo zasigurno najblještavije imanje u Hrvatskoj.

– Ovo je uistinu odlična manifestacija i ja vam od srca čestitam na svemu što činite jer ona ne samo da je prepoznatljiva u gradu Čazmi i našoj županiji, nego čak i izvan Hrvatske. Nama su potrebni ovakvi ljudi sa ovakvim entuzijazmom i ja vam želim puno uspjeha i puno posjetitelja – poručio je župan Marušić te dodao da i sam svake godine sa svojom djecom rado posjeti ovu prekrasnu Božićnu manifestaciju.

Božična čarolija svjetla na obitelji Salajevih trajat će do 8. siječnja i za posjetitelje će biti otvorena svakog dana od 15 do 21 sat.

www.sjever.hr
27.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.