Now Reading:
VIDEO Spektakularna uvertira u današnju tekmu: Hrvati razvili 200 metara dugu navijačku zastavu i ganuli Dalića i igrače
Full Article 1 minutes read

VIDEO Spektakularna uvertira u današnju tekmu: Hrvati razvili 200 metara dugu navijačku zastavu i ganuli Dalića i igrače

Hrvatski navijači nogometnoj su reprezentaciji priredili spektakularnu uvertiru uoči današnje utakmice protiv reprezentacije Kanade. Naime, ispred hotela Hilton Doha u Katru stručni stožer i igrače iznenadili su razvijanjem 200 metara duge hrvatske zastave, a među okupljene navijače stigao je i ganuti izbornik Zlatko Dalić s igračima Dejanom Lovrenom i Bornom Barišićem, piše Jutarnji.

U tajnom dogovoru s nekim djelatnicima Hrvatskog nogometnog saveza stotinjak navijača se sa stotinjak kilograma teškom zastavom prošuljalo na privatnu plažu hotela u kojem je smještena reprezentacija kako bi iznenadili igrače i dali im potporu pred važnu utakmicu, piše Jutarnji.

Hrvatskim navijačkim pjesmama privukli su pažnju igrača i stručnog stožera, a ganuti Dalić rukovao se s gotovo svakim navijačem.

Video: Twitter HNS / foto: screenshot jutarnji
www.sjever.hr / jutarnji.hr
27.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.