Now Reading:
Kneginečki vijećnici dali zeleno svjetlo za prodaju još tri zemljišta u Poduzetničkoj zoni Kneginec
Full Article 2 minutes read

Kneginečki vijećnici dali zeleno svjetlo za prodaju još tri zemljišta u Poduzetničkoj zoni Kneginec

Vijećnici Općine Gornji Kneginec održali su svoju 17. redovnu sjednicu. Na dnevnom je redu bilo šest točaka koje su nakon provedenih rasprava usvojene jednoglasno.

Odlukom o prodaji nekretnina vijećnici su dali zeleno svijetlo za provođenje javnog natječaja za prodaju tri katastarske čestice u Poduzetničkoj zoni Kneginec budućim investitorima. Potom je prihvaćena Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izradi VI. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Gornji Kneginec. Ovom odlukom korigirane su pojedine stavke prethodno usvojene odluke iz siječnja ove godine.

Vijećnici su usvojili Odluku o donošenju Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom Općine Gornji Kneginec za razdoblje 2023.-2029. Ovom se Strategijom želi osigurati ekonomski svrhovito, učinkovito i transparentno upravljanje općinskih nekretnina uz očuvanje i pronalaženje optimalnih rješenja za Općinu Gornji Kneginec pri upravljanju i raspolaganju nekretninama. Navedeni se dokument oslanja na Strategiju upravljanja državnom imovinom za razdoblje od 2019. do 2025. godine.

Usvojena je i Odluka o stavljanju van snage Odluke o osnivanju tima civilne zaštite opće namjene Općine Gornji Kneginec. Ovime se ukida općinski tim civilne zaštite jer sve operativne mjere i aktivnosti poduzimaju vatrogasne snage i druge pravne osobe sustava civilne zaštite.

Pod posljednjom je točkom prihvaćen Zaključak o prijedlogu kandidata za suca porotnika Općinskog suda u Varaždinu kojim je za suca porotnika na četverogodišnji mandat imenova Đurđica Božić iz Varaždin Brega.

sjever.hr/kneginec.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.