Now Reading:
Turistička zajednica Zagrebačke županije domaćin jednom od najvećih turističkih skupova – za gotovo 150 turističkih djelatnika iz zemlje i inozemstva pripremila autentično iskustvo
Full Article 2 minutes read

Turistička zajednica Zagrebačke županije domaćin jednom od najvećih turističkih skupova – za gotovo 150 turističkih djelatnika iz zemlje i inozemstva pripremila autentično iskustvo

U ponedjeljak je najavljena ovogodišnja 23. međunarodna poslovno-turistička burza PUT, hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Turistička burza održava se već više od 20 godina. Organizator je Destinacijska management kompanija Vall 042 i Udruga hrvatskih putničkih agencija. Svake godine domaćin je druga hrvatska destinacija, ovoga puta domaćinstvo je pripalo Turističkoj zajednici Zagrebačke županije koja će ovo značajno poslovno događanje ugostiti u Hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici od 28. do 30. studenog.

-Domaćin ovogodišnje poslovno-turističke burze bit će Turistička zajednica Zagrebačke županije. Zelena oaza grada Zagreba s čarobnom prirodom (dolinama, šumama, vodama) te bogatom kulturnom baštinom pripremila je neočekivano, autentično iskustvo za sve sudionike – istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

-Poslovna turistička burza PUT jedan je od značajnijih susreta turističkih djelatnika iz Hrvatske i okolnih zemalja koji svake godine organiziramo u drugoj destinaciji. Drago mi je da smo nakon toliko godina stigli i ovdje u Veliku Goricu. To prije svega zahvaljujem našim domaćinima – Turističkoj zajednici Zagrebačke županije koja izuzetno velike napore ulaže u razvoj kontinentalnog dijela turizma. Veseli me da će sudionici burze PUT vidjeti mnogobrojne atraktivne sadržaje ovog kraja koje zatim mogu i uključiti u svoje turističke aranžmane. Odaziv sudionika za ovogodišnje događanje jako dobar pa će se tako drugi tjedan ovdje naći gotovo 150 turističkih djelatnika iz Hrvatske, BIH, Češke, Slovačke, Slovenije, Srbije i Mađarske – izjavila je Maja Šimenc, direktorica Burze PUT.

www.sjever.hr / visitzagrebcounty.com
21.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.