Now Reading:
Sutra je neradni dan – ako ste planirali u šoping mogli bi poljubiti vrata – evo kako rade trgovine
Full Article 2 minutes read

Sutra je neradni dan – ako ste planirali u šoping mogli bi poljubiti vrata – evo kako rade trgovine

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga, 2022. pojedine trgovine će raditi po redovnom radnom vremenu, neke po posebnom radnom vremenu, a pojedine će biti zatvorene, piše index.hr

Kaufland

Trgovina Kauflanda u Vukovaru taj će dan biti zatvorena, dok će ostale trgovine raditi prema radnom vremenu za nedjelju.

No, kako se radno vrijeme može razlikovati ovisno o pojedinoj lokaciji, predlažemo da ga provjerite ovdje tako da unesete poslovnicu koja vas zanima.

Lidl

Lidlove trgovine će u petak raditi do 14, 16, 18 ili 20 sati. Kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje.

Konzum

Konzum prodavaonice će na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2022. raditi prema posebnom radnom vremenu.

Radno vrijeme Konzum prodavaonica možete pogledati ovdje. Konzum prodavaonice u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Spar i Interspar

Svi INTERSPAR hipermarketi će na nadolazeći državni praznik raditi prema redovnom radnom vremenu.

SPAR supermarketi taj dan radit će od 8 do 14 sati, osim supermarketa Martinkovac u Rijeci i supermarketa u Kaštel Sućurcu koji će raditi od 8 do 21 sat, dok će SPAR supermarket u Poreču raditi od 8 do 15 sati. SPAR supermarketi bit će zatvoreni u šoping-centru Supernova u Zadru, u Zagrebu u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva te u Martićevoj ulici gdje je SPAR supermarket trenutno zatvoren zbog preuređenja.

Točno radno vrijeme pojedinih trgovina možete pronaći i na službenoj web stranici.

Studenac

Prodavaonice Studenca radit će prema redovnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje

Eurospin

Eurospin trgovine će raditi do 20, 21, 22 sati, a kompletan popis trgovina i radno vrijeme pogledajte ovdje

Plodine

Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18.11.2022. godine, supermarketi Plodina radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. 

Iznimka je supermarket Slavonski Brod City Colosseum koji će raditi od 9 do 15 sati. Kompletan popis supermarketa i njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje

Bauhaus

U petak, 18.11.2022., BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni.

sjever.hr/index.hr
17.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.