Now Reading:
PREPOZNAJETE LI OVOG RAZBOJNIKA? Policija moli za pomoć – uz prijetnju oružjem opljačkao trgovinu u Svetom Križu Začretju
Full Article 1 minutes read

PREPOZNAJETE LI OVOG RAZBOJNIKA? Policija moli za pomoć – uz prijetnju oružjem opljačkao trgovinu u Svetom Križu Začretju

Policija još uvijek traga za nepoznatim maskiranim počiniteljem koji je u utorak, 8. studenoga ove godine, uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

– Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 cm, jače tjelesne građe, koji je za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku, na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje – navode u Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192 – poručuju iz PU krapinsko – zagorske.

Foto: PU krapinsko – zagorska

www.sjever.hr
17.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.