Now Reading:
Odavanjem počasti preminulim sugrađanima i poginulim braniteljima obilježen blagdan Svih svetih – gradonačelnica Ratković: Ostajemo im trajno zahvalni
Full Article 2 minutes read

Odavanjem počasti preminulim sugrađanima i poginulim braniteljima obilježen blagdan Svih svetih – gradonačelnica Ratković: Ostajemo im trajno zahvalni

Delegacija Grada Varaždinskih Toplica predvođena gradonačelnicom Dragicom Ratković u ponedjeljak je, uoči blagdana Svih svetih, odala počast svim svojim preminulim sugrađanima, kao i hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu.

Polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu „Bijela golubica” započelo je prigodno obilježavanje nadolazećeg blagdana. Delegacija Grada položila je vijence i zapalila svijeće i na grobljima u Varaždinskim Toplicama, Svibovcu i Rukljevini te kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima ispred Osnovne škole Svibovec.

-Kao i svake godine, i ove, uoči blagdana Svih svetih, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prisjećamo se svih naših preminulih sugrađana koji su tijekom svog života doprinijeli razvoju našeg Grada. Posebnu zahvalnost i počast odajemo poginulim braniteljima koji su u borbi za samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku dali svoje živote i na taj način trajno zadužili ne samo naš Grad i Varaždinsku županiju, nego i cijelu našu domovinu. Svima koji su živjeli, radili i doprinosili boljitku naših Varaždinskih Toplica i cijelog ovog kraja ostajemo trajno zahvalni – rekla je gradonačelnica Ratković.

Uz gradonačelnicu Ratković, polaganju vijenaca i paljenju svijeća prisustvovali su predsjednica Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica Ljubica Nofta te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

www.sjever.hr
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.