Now Reading:
Je li u Čakovcu “umro” sportski fair-play?
Full Article 2 minutes read

Je li u Čakovcu “umro” sportski fair-play?

Proteklog su vikenda rukometašice Zrinskog iz Čakovca i ŽRK Bjelovar odmjerile snage u sklopu 6. kola Prve rukometne lige za žene. Pobjedu su odnijele gošće iz Bjelovara rezultatom 24:20. No, nažalost nakon utakmice u prvom planu nije bio susret već nesportski potez uprave čakovečkog kluba.

Naime, prema pisanju portala Bjelovar.live, uprava Zrinskog nije udovoljila zahtjevu bjelovarskog kluba za odgodom budući da su trener Goran Trajkovski i njegov pomoćnik bili pozitivni na testu za koronavirus.

-Klupsko vodstvo Zrinskog nije pokazalo ni najmanju dozu fer-pleja prema ŽRK Bjelovaru. Nije prihvatilo njihov zahtjev za odgodu utakmice jer su trener Goran Trajkovski i njegov pomoćnik pozitivni na koronavirus tako da su bili prisiljeni nastupiti na derbiju u Čakovcu doslovno bez trenera. Ekipu je vodila igračica Tonka Oremović, koja je u ŽRK Bjelovaru trenerica mlađih dobnih kategorija – donosi portal Bjelovar.live.

Dodajmo da su se Bjelovarčanke prije tog susreta vratile s teškog gostovanja na Kanarima i dvije zahtjevne utakmice protiv jedne od najboljih ekipa španjolskog prvenstva.

No, sve to, izgleda, nije bilo dovoljno da uprava Zrinskog izađe ususret bjelovarskom klubu.

Bjelovarčanke su na kraju slavile sa 4 pogotka razlike. Neki bi rekli – pravda na kraju pobjeđuje.

www.sjever.hr / bjelovar.live
Foto: FB ŽRK Bjelovar
24.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.