Now Reading:
Groblje u Bartolovcu u potpuno novoj vizuri – uklanjaju se bolesni čempresi, stiže nova ograda i nova, moderna cvjećarnica
Full Article 50 second read

Groblje u Bartolovcu u potpuno novoj vizuri – uklanjaju se bolesni čempresi, stiže nova ograda i nova, moderna cvjećarnica

Radovi na uređenju groblja u Bartolovcu u punom su zamahu. Uklanjaju se bolesni čempresi, postavlja se nova ograda, a na mjestu sadašnjeg objekta cvjećarnice niknut će jedna nova, moderna koja će u potpunosti odgovarati potrebama ovog groblja.

-Prema projektu, u potpunosti ćemo promijeniti vizuru prednje strane groblja. Trenutno je u
tijeku vađenje i iskopavanje bolesnog drveća – smaragdnih tuja, tu će se postaviti nova ograda, a na mjestu objekta cvjećarnice postavit će se novi kiosk, odnosno nova moderna cvjećarnica za potrebe ovog groblja – rekla je načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković.

Projekt je započeo početkom listopada, a u tijeku je postavljanje novog objekta cvjećare i nove ograde s prednje strane mjesnog groblja. Kako je najavljeno, groblje u Bartolovcu novu će vizuru poprimiti do ovogodišnjeg blagdana Svih svetih.

Ukupna vrijednost radova iznosi 390.000 kuna, a u potpunosti ih financira Općina iz svog proračuna.

sjever.hr
13.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.