Now Reading:
Na 7. Psihošpanciru održano više od 80 zanimljivih predavanja i radionica
Full Article 2 minutes read

Na 7. Psihošpanciru održano više od 80 zanimljivih predavanja i radionica

Sedmo izdanje Psihošpancira, konferencije posvećenoj psihologiji u organizaciji Društva psihologa Varaždin, održano je na dvije lokacije, u dvorani Riznice Međimurja u Čakovcu i prostorima Sveučilišta Sjever u Varaždinu, te je i ove godine okupilo velik broj stručnjaka, ali i zainteresiranih građana koji su pratili zanimljiva predavanja i teme. Kroz tri dana održano je više od 80 predavanja i radionica.

Uz predavanja i radionice, predstavljene su i stručne knjige, a Psihošpancir u Čakovcu svojim su dolaskom podržali župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i pročelnica UO za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić-Grlač.

Kako je podsjetila predsjednica Društva psihologa Varaždin Andreja Bogdan, prvi Psihošpancir organiziran je povodom 30. godišnjice Društva te je s vremenom izrastao u jedinstveni festival psihologije koji okuplja stručnjake iz Hrvatske i susjednih zemalja. Psihošpancir je održan pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Grada Varaždina.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr 27.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.