Now Reading:
TRAGEDIJA KOJA OSTAVLJA BEZ RIJEČI: Danas je posljednji ispraćaj obitelji poginule u strašnoj nesreći. Preživjela trogodišnja djevojčica stalno pita za mamu i tatu
Full Article 2 minutes read

TRAGEDIJA KOJA OSTAVLJA BEZ RIJEČI: Danas je posljednji ispraćaj obitelji poginule u strašnoj nesreći. Preživjela trogodišnja djevojčica stalno pita za mamu i tatu

U utorak u 15 sati u Mostaru bit će posljednji ispraćaj Borisa, Marijane i njihovog sina Roberta koji su poginuli u strašnoj prometnoj nesreći, a njihova trogodišnja kćer koja je izvan životne opasnosti stalno pita za mamu i tatu.

Tragedija je to koja ostavlja bez riječi i zbog koje će danas u Mostaru zastave biti spuštene na pola koplja. Trogodišnja djevojčica koja je u prometnoj nesreći u kojoj je na mjestu smrtno stradala čitava njezina obitelj teško ozlijeđena izvan je životne opasnosti.

Operirana joj je oštećena jetra, odstranjena prsnuta slezena, spojeni su joj lomovi na malenoj nozi, no ništa ju ne boli kao činjenica da njezini mama, tata i brat ne dolaze i ne drže ju za ruku dok se oporavlja. Shrvane bake joj ne mogu obećati da će doći niti joj reći da ih više nikada neće vidjeti, a ona i dalje pita i ne shvaća zašto su je mama i tata ostavili u njezinoj boli.

Podsjećamo, strašna prometna nesreća dogodila se u subotu na magistrali kod Mostara. Poginulo je četvero, troje članova obitelji Krstić u Renaultu i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) u BMW-u, za kojeg se sumnja da je skrivio nesreću, pišu 24sata.

BiH mediji pišu kako se sumnja da se Mate utkrivao s Mercedesom i drugim BMW-om. Prvo je udario u Mercedes koji je vozio Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22).

Nakon toga se zabio u Renaultu u kojem je bila četveročlana obitelj Krstić. Tamošnji mediji prenose i kako su Primorac i Doko zajedno bili na proslavi krštenja i da je Doki izmjereno 2,5 promila.

www.sjever.hr / 24sata.hr
27.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.