Now Reading:
Odlična prilika za mlade obitelji – hoće li se u Bedekovčini uskoro graditi POS-ova zgrada?
Full Article 2 minutes read

Odlična prilika za mlade obitelji – hoće li se u Bedekovčini uskoro graditi POS-ova zgrada?

Općina Bedekovčina u četvrtak je na svojim službenim web stranicama objavila anketu o interesu građana za kupnjom stana putem programa poticane stanogradnje (POS).

S obzirom da Općina svim građanima nastoji osigurati rješavanje stambenog pitanja putem POS-a, pozivaju se svi zainteresirani da riješe anketu kako bi se utvrdilo postoji li interes i potreba za realizacijom ovog programa.

Program društveno poticane stanogradnje provodi se izgradnjom stambenih zgrada pri čemu se prodaja stanova omogućuje uz obročnu otplatu po pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate.

POS provodi Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, a više informacija o samom programu dostupno je na njihovim web stranicama.

Kupnjom stanova putem POS-a ostvaruje se niz pogodnosti, poput roka otplate kredita od 30 godina plus godina dana počeka, bez jamaca, maksimalne cijene koja iznosi 1.350,00 eura po kvadratu te prosječne kamatne stope od oko dva posto.

-Ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresirane na popunjavanje anketnog upitnika jer o vama ovisi hoće li se ovaj projekt realizirati na području Bedekovčine – poručuju iz Općine.

Rok da dostavu anketnog upitnika je 1. prosinca ove godine, a dostupan je ovdje.

www.sjever.hr / bedekovcina.hr
23.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.