Now Reading:
Bliže se 24. Dani voća Koprivničko-križevačke županije – prijavite se i doprinesite razvoju domaće voćarske proizvodnje
Full Article 2 minutes read

Bliže se 24. Dani voća Koprivničko-križevačke županije – prijavite se i doprinesite razvoju domaće voćarske proizvodnje

U prostorijama Županijske uprave održana je sjednica Organizacijskog odbora 24. Dana voća Koprivničko-križevačke županije koji će se održati 8. listopada na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

Sastanak je vodio predsjednik Organizacijskog odbora i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio kako je glavni cilj manifestacije promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio. I ove se godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi i ostalim programima.

-Pozivaju svi proizvođači da se prijave za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi na kraju teksta, a s ciljem poticanja razvoja domaće voćarske proizvodnje, Županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala – poručuju iz Županije.

Organizator manifestacije je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili poslati na email: denis.maksic@kckzz.hr najkasnije do 3. listopada.

Sve informacije o manifestaciji mogu se dobiti na telefon: 048/ 658-135 i ovdje.

www.sjever.hr / kckzz.hr
21.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.