Now Reading:
Poznati detalji teške nesreće u Zagrebu – Mladić (20) prošao kroz crveno i zaletio se u kombi, on poginuo, šest ozlijeđenih
Full Article 2 minutes read

Poznati detalji teške nesreće u Zagrebu – Mladić (20) prošao kroz crveno i zaletio se u kombi, on poginuo, šest ozlijeđenih

Kao što smo već pisali, u nedjelju u 2.30 sati u Sesvetama je došlo do teške prometne nesreće u kojoj su se dva vozila sudarila, a potom i zapalila.

Jedan čovjek je izgubio život, a šest ih je ozlijeđeno, od čega troje teško, piše 24sata.

20-godišnjak je upravljao BMW-om zagrebačkih oznaka, koji se Slavonskom avenijom vozio u smjeru zapada, na raskrižju prilikom skretanja u Ulicu Svetog Ivana u Ivanjoj Reci prošao kroz crveno svijetlo na semaforu. Iz smjera Zagreba naišao je kombi marke Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji Makedonac koji je po propisima ušao u to raskrižje na zeleno svjetlo na semaforu.

Kako donosi 24sata pri sudaru oba vozila su sletjela van kolnika nakon čega se BMW zapalio, a požar se proširio i na kombi marke Mercedes u kojem je bilo ukupno šest državljana Makedonije. Putnicima iz Makedonije je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Dubrava. Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28- godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik.

Radi obavljanja očevida od 2.51 do 5.15 sati, promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka, na tom dijelu te se odvijao kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja.

www.sjever.hr / www.24sata.hr
18.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.