Now Reading:
Zagrepčaninu susjed nije dao mira, pa svima u zgradi ostavio nikad luđu poruku: „Ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi”
Full Article 2 minutes read

Zagrepčaninu susjed nije dao mira, pa svima u zgradi ostavio nikad luđu poruku: „Ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi”

Jedan kreativan Zagrepčanin kojem je susjed dosađivao kada je imao spolne odnose sa svojom djevojkom, odlučio je svima u zgradi ostaviti nikad luđu poruku, prenosi net.hr.

-Poštovani stanari, djevojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i jučer poslijepodne tijekom intimnog odnosa nam je susjed iz stana 1 kucao na vrata je li nešto nije u redu, što se događa, u pola bijela dana i onda kad je vidio da nije ništa nam je sr… kvake. Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo vidjeli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo – poručio je svojim susjedima ovaj mladić.

Dodaje da ako on njima ne kuca na vrata zbog iritantne djece koja urliču i skaču po stanu cijeli dan ili kada ostave psa koji laje i cvili dok su na poslu, onda neka oni njih ostave dok se, kako kaže, razaraju na dnevnoj bazi, pogotovo ako to nije u pola noći „kad se neki decibeli računaju”.

Drugi susjed je bio oduševljen njegovim seksualnim životom pa je na njegovu poruku odgovorima riječima: “To majstore, samo je…!

www.sjever.hr / net.hr
15.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.