Now Reading:
Iz Koprivničko-križevačke županije pozivaju: Ako imate dobre projektne prijedloge, prijavite ih – Savez Alpe Jadran sufinancirat će najbolje!
Full Article 2 minutes read

Iz Koprivničko-križevačke županije pozivaju: Ako imate dobre projektne prijedloge, prijavite ih – Savez Alpe Jadran sufinancirat će najbolje!

Savez Alpe Jadran objavio je drugi ovogodišnji Javni poziv za sufinanciranje projekata koji je otvoren do 24. listopada 2022. godine.

Na Javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su kao partneri uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 11 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku, Zagrebačku i Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, mađarsku Županiju Vas te Republiku Sloveniju.

Projektne prijave ostvaruju dodatne bodove ukoliko su u pojedini projekt uključeni i partneri s područja država Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Srbija, Albanija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Kosovo), mađarske županije Györ-Moson-Sopron, Somogy, Zala i Baranjska županije te talijanske regije Veneto i Friuli-Venezia Giulia.

Pozivaju se sve zainteresirane organizacije s područja Koprivničko-križevačke županije, koje planiraju provedbu projekta koji je u skladu s kriterijima Saveza Alpe Jadran, da prijave svoje projektne prijedloge na Javni poziv Saveza Alpe Jadran, odnosno da svoj projektni prijedlog dostave na relevantnu Tematsku koordinacijsku točku (TCP) zaključno s 24. listopada 2022. godine do 23,59 sati. Sve adrese nadležnih TCP-a navedene su u projektnoj aplikaciji te na sljedećoj web poveznici Saveza Alpe Jadran https://alps-adriatic-alliance.org/contact/.

Sve ostale informacije objavljene su na internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

sjever.hr/kckzz.hr
13.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.