Now Reading:
Zamjenik Ljubić na proslavi 140 godina DVD-a Torčec: Vatrogasci su jedna od okosnica sustava zaštite i pokretač promjena!
Full Article 1 minutes read

Zamjenik Ljubić na proslavi 140 godina DVD-a Torčec: Vatrogasci su jedna od okosnica sustava zaštite i pokretač promjena!

Dobrovoljno vatrogasno društvo Torčec proslavilo je 140 godina neprekinutog humanog rada, a svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u prigodnom govoru  čestitao veliku obljetnicu.

Zahvalio je vatrogaskinjama i vatrogascima na kvalitetnom radu, aktivnostima i ažurnosti u radu kazavši kako Županija veliku pozornost pridaje vatrogasnim društvima koja su jedna od okosnica sustava zaštite i pokretač mnogih društvenih aktivnosti na području općina.

Pozdravne riječi su uputili i predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj, voditelj Službe civilne zaštite Koprivnica Miroslav Blažotić, a svečanosti su prisustvovali i predsjednik DVD-a Torčec Zvonimir Legemec, zapovjednik Marko Barić, članice i članovi Društva, predsjednik VZ Koprivnica Ivan Golubić,  referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škovorc te drugi gosti i uzvanici.  

Dodajmo kako Dobrovoljno vatrogasno društvo Torčec očekuje početak realizacije projekta rekonstrukcije zgrade javne i društvene namjene s pratećom ugostiteljskom namjenom i prenamjenom u vatrogasni dom, a riječ je o projektu  vrijednom gotovo sedam milijuna kuna.

sjever.hr/kckzz.hr
11.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.